Lån

Lån over sin mobil

Godmorgen folkens og rigtig mange gange velkommen til min meget fine blog her.

Det er en helt fuldstændig fantastisk tid vi lever i. Jeg har lige fundet ud af, at man rent faktisk kan tage et lån så nemt som at klø sig i nakken. Eller måske ikke liiiige så nemt, men i hvert fald meget nemt. Man kan nemlig tage et lån blot ved hjælp af sin mobil nu. Det kalder man ret logisk for et mobillån. Du kan læse mere om det, hvis du klikker ind på linket – jeg tror det er bedre I læser det derfra, så jeg ikke kommer til at sige noget, som måske ikke passer. Det ville jo ikke være så godt 🙂

Nu sidder jeg lige og rocker lidt med til radioen, for de spiller nemlig bare totalt-godt-humør-musik lige nu. Det må jeg give dem. Nå, men jeg vil også videre i programmet, for jeg har nemlig et super stramt program i dag. Vi ses!