Paraply

Stor sort golf paraply med ensfarvet stor sort skærm

XL dobbelt skærm er det nyeste af det nyeste, når det kommer til golfparaplyer. Denne patenterede teknologi er det ægte og det eneste. Indvævet i paraplyen er der to skærme der finder du enekstra skærm over den nederste store sorte skærm, der yder dig en fremragende komfortabelog beskyttelse med regnen og blæsten. Al regn fjernes effektivt, og fordi paraplyen er ventileret – vender paraplyen ikke vrangen ud af, og hvis den gør går den ikke i stykker alligevel. din hovedbund kan ånde, og det efterlader dig med en behagelig følelse af en afkølet normal effekt efter sportslige aktiviteter.

Golf paraplyen er fremstillet af et elastisk materiale. Det er denne elasticitet, der strækkerparaplyen, så den passer til vejret.Du har sikkert før været i en butik for at købe en paraply og du har har været noget i tvivl om størrelse. På samme tid kan tilliden til de to skærme øverst ligge på et meget lille sted. Du ender ikke med at blive skuffet, fordidenne storm paraply holder hvad den lover, den vil holde dig tør i regn og blæst.

Golf paraplyen i Xl størrelse er konstrueret, så de ligner den gennemsnitlige paraply, denne her er blot ekstra stor og stærk. De er fremstillet af seks paneler, der er syet sammen til en eneste paraply. De har typiske broderedeskærmen fast til alle ripperne helt oppe under paraplyen top, så de ventileres gennem toppen for ​​hver af de seks paneler. Skærmensom den normalt hedder  indenfor branchen, har en matchende knap, der er sat på skaftet.Storstorm paraplyhar en stor diameter hele 130 cm, der rager langt ud over dig og vil beskytte dig godt mod regnen. Paraplyen kan enten være plan eller buet nedad når du gå med de, alt efter hvad du ønsker dig.

Den fleksible i paraplyen er meget efterspurgt golf kredse. Den storm sikre udgave gør, at paraplyen modstår det meste i den danske klima. I betragtning af den kreative fleksible dimensionering kunne der måske være grund til at bekymre sig om prisen. Men det behøver du ikke, for alle kan være med her! Sort golf paraply er prissat, så de kun er lidt dyrere end den typiskeparaplyer. Den smule du eventuelt måtte betale mere, er rigeligt godt givet ud på kvalitet og holdbarhed. Broderiteknikken bag paraplyener hemmeligheden bag den holdbare og langvarige form for tilpasning. Golfparaplyer er en meget populær, stilfuld og komfortabel form for paraplyer, som vi er sikker på, at du vil elske!