Legetøj

Legetøj fra Bamse og Kylling til de mindste

De kendte figurer Bamse og Kylling har en efterhånden lang fortid bag sig. Siden 1980’erne har de med deres farverige væsen underholdt de mindste og andre, der har kigget med, når de har indtaget fjernsynet. Med sjove fortællinger har de været en fast del af mange børns barndom, og den dag i dag kan man stadig finde dem. Både i tv, men også i form af forskelligt udstyr og legetøj. De kærlige venner, som man kun kan holde af, har formået at charmere sig ind i de fleste børns hjerter. Det betyder, at dem, som var børn i 80’erne og 90’erne også fortsat har et forhold til figurerne, som er kendt fra DR’s børneprogrammer.

Bamse og Kylling findes blandt andet i form af dukker, hvor de små selv kan lege med figurerne og få dem til at lave lige det, som de gerne vil. De fås også som hånddukker, som inviterer de voksne til at lege med. Det er måske lidt sjovere at spise sin mad, hvis det er Bamse, der fortæller, at han synes, det kunne være en god idé. Og så kunne det jo være, at de herlige figurer også optrådte på tallerkenen. På www.sundleg.dk/legetoej/bamse-og-kylling kan du blandt andet købe både flade og dybe tallerkner, og de fås selvfølgelig i forskellige farver og med varierende tryk, så barnet kan vælge sin yndlings farve og figur. Det er også muligt at få produkter med den trofaste følgesvend Ælling, som også findes som både dukke og hånddukke.

child-1516238_960_720Din helt egen Bamse og Kylling

Udover dukker og praktiske ting som tallerkener og kopper optræder Bamse og Kylling også i alverdens andre produkter. For eksempel kan børn få sit helt eget Bamse-hus, som er åbnet tilstrækkeligt op, så man kan kigge indenfor i det velkendte træhus. Med den røde skorsten på taget og den blå dør er det ikke til at tage fejl af. Der er tale om Bamses hus. Inden for finder man den grønne stol, hvor Bamse sidder og spiser honning fra sin honningkrukke, som nogle gange desværre er tom. Med til huset hører selvfølgelig også vennerne Kylling og Ælling, som ofte kommer på besøg. Så bliver de inviteret indenfor til hygge og sjov. Når de tre venner er samlet, er det ikke til at gætte, hvad de finder på at lave. Og med sit helt eget hus er det op til børnenes fantasi at finde ud af, hvad Bamse og Kylling skal lave i dag.

Måske er det en af de dage, hvor Bamses skorsten hele tiden vælter, så han må ud af huset og op på taget for at få den på plads. Måske vælter stigen, så han er fanget oppe på taget og er nødt til at vente på, at Kylling eller Ælling eller en af hans andre venner kommer forbi og samler den op igen. Det kan også være, at man finder på, at det nu skal være Kyllings hus, så det er Bamse, der kommer på besøg.