Fifa-forever

Andet

Solskoldet så brug Body gold

En handy hudolie, som man kan have med på farten og som har samme funktioner som både en fugtighedscreme og som after sun, så den er perfekt til dig der måske er solskoldet. Det lyder for godt til at være sandt, men det er rent faktisk tilfældet med Body gold fra Kingbo. Det er sjældent at man falder over den perfekte creme, der kan hjælpe på det hele og samtidig er i spray form, så man kan have den med på farten.

Økologisk After sun i form af Body gold

Det er ikke mange produkter, der har samme egenskaber, og samtidigt er så sunde for kroppen, da den indeholder flere gode vitaminer. Body gold er olien, der plejer din hud og gør den silkeblød, og som spray kan man have den med på arbejdet, hvis man har brug for at opfriske sit ansigt efter en hård dag på og kontoret, og man lige har brug for den ekstra smule energi, som man kan presse ud af kroppen. Hvis man samtidigt kan sørge for at huden ser frisk ud, er det den optimale situation, og det er netop denne fordel, som denne olie kan tilbyde. Olien indeholder naturlige ingredienser, der fugter og genopretter balancen i huden, den kan dermed være god at smøre på huden, hvis man har fået lidt for meget sol. Men også hvis du faktisk er blev solskoldet, og huden brænder så lindre den det.

body gold

 

Denne Body gold fx til solskoldet hud, eller til hud opfriskning er derfor det perfekte redskab at have med på stranden, som man kan smøre sig ind i, når man er færdig med at tage sol, og efter alt sandsynlighed har fået lidt for meget. Der er rigtig mange mennesker, der lever i en meget travl hverdag, og derfor har brug for en fugtgivende olie, som man kan have liggende i tasken, som er meget nem at brug uden at svine. I løbet af få sekunder kan man have smurt ansigtet ind, og man kan nyde friskheden samt den fornyede energi, så man kan komme ud og nyde verden. Man skal passe godt på sin hud, derfor er det smart at have en olie, som man hele tiden kan gøre brug af, hvis man føler tør eller irriteret hud er ved at opstå. Køb din næste after sun nu, vær klar hvis du skulle få for meget sol en dag, dette produkt er økologisk samt Fairtrade find det her Body gold.